2
FEBRERO
2017

Bossinets estrena nou local a Vilanova

Després de quasi quatre anys al carrer Sant Gregori de Vilanova, aquest any Bossinets necessitava créixer en espai per oferir-vos més i millor, així doncs aquest any canviem de sant i ens traslladem un carrer més enllà, a Sant Gervasi 36.

El nou local compta amb dos espais ben diferenciats, per una banda LA BOTIGA on seguirem treballant per oferir-vos una àmplia gamma de col.leccions, decoracions, materials i accessoris relacionats amb les manualitats i l’art: scrapbooking, pintura decorativa, decoupage, mix-media i molt més. Sempre productes novedosos i de qualitat, per això seguim amb marques de prestigi com Dayka Trade, Sra. Granger, Silhouette, Dayka Trade, Artis, Stamperia, Sra. Granger, Silhouette, Americana Decor, We R Memory Keepers, entre d'altres.

I per altra banda EL TALLER , un espai diàfan de 75 m2 en diferents nivells, on podrem desenvolupar els nostres projectes amb molta més comoditat. Tindrem una zona pels projectes de pintura decorativa i un altra per projectes d’scrapbooking. Tot amanit amb l’encant d’un local molt emblemàtic i entranyable de Vilanova, on segur us hi trobareu d’allò més bé!

Bossinets et porta les noves tendències 2017 en manualitats

Aquest any tindrem novetats Dayka amb nous mobles amb l’estil retro / vintage / shabby chic que tant ens agrada, i nous projectes en petit format per Home Deco.

Com a nous productes, Dayka ens presenta el seu nou Medium Textil per convertir en pintura tèxtil, qualsevol pintura acrílica a l'aigua per pintar tèxtils i decorar així de maca casa teva:Tindrem una àmplia gamma de productes de la casa de pintures Americana Decor que és tendència en decoració i restauració de mobles. Aqui teniu una petita mostra de les coses xules que es poden fer:
Papers d’scrapbooking de la casa sueca Maja Design d’estil vintage:
I les novetats de Dayka en papers d’scrap infantils i de comunió:En quan als tallers previstos per aquest any ja us anirem informant aqui al blog i a les xarxes socials, però us avancem que fa uns dies vam anar a Dayka per planificar els nous tallers i això és el que us podem ensenyar de moment:Bossinets a les fires de manualitats/ handmade 2017

Aquest any ja tenim confirmada la nostra assistència com a expositors a la Fira Handmade Barcelona i Creativa Barcelona, i pendents de confirmar Versión Scrap de Paris i Creativa Valencia. A més de totes les fires a les que anirem al llarg de l’any per seguir estant al dia de les noves tendències. Si és que quan a una li agrada el que fa, mai n’hi ha prou, veritat? Una abraçada!

Us esperem a la nova botiga i a les nostres xarxes socials: Facebook, Instagram i també Pinterest!!

Contacta amb nosaltres